Sandnes Ulf

Akademi

Akademi

VELKOMMEN TIL ULVEAKADEMIET

Akademi-leder: Owe Salvesen, tlf. 982 21 076, mail: owe@sandnesulf.no    

Sandnes Ulf sitt Ulveakademi er et idretts- og fotballrelatert tilbud etter endt skoledag for barn mellom 7-12 år hvor vi gjennomfører fotballspesifikke og –relevante økter.

Barna går på skolen som seg hør og bør, og kommer opp til Ulfhuset etter skolen er ferdig. Her blir de møtt av trenere som er kurset innenfor fotball, men som også er flinke til å kommunisere og bygge relasjoner med barn på deres egne premisser. Fra barna ankommer til cirka klokken 14:00 er det egenaktivitet ute på kunstgresset rett utenfor eller lekser inne på Ulfhuset. Klokka 14:00-14:25 blir det servert et brødmåltid, før en organisert trening begynner 14:30-15:45. Fra 15:45 skifter ungene i varierende tempo, men er som regel på vei hjemover til 16:00 og møter sine foreldre i døra hjemme.

Det er for tiden omtrent 60 barn som går mellom 1-3 ganger i uka, og vi har mye aktivitet i hver økt. Trenerne er utvalgt med bakgrunn i fotballkunnskap (teknikk og taktikk), men aller mest på grunnlag av at de har en flott arbeidsmoral og er veldig flinke med barn i ulike aldere. Dette er med på å skape trygge rammer og omgivelser for barna i en folkekjær idrett som er vanskelig å mislike. Det gjør også at det er naturlig å vektlegge at de unge fotballspillerne sitter igjen med en mestringsfølelse etter hver eneste økt de deltar på. En mestringsfølelse i kombinasjon med å bli sett, uavhengig av kjønn og nivå, hver gang man er på ulveakademiet håper vi skal bidra til at barna har motivasjon for å fortsette med idrett generelt og selvfølgelig fotball.

Sandnes Ulf Ulveakademi er også en flott sosialiseringsarena, ettersom vi er lokalisert midt i ”smørøyet” mellom Smeaheia, Trones og Stangeland barneskole. Det gjør også at barna knytter nærmere relasjoner mellom hverandre, og som en lagidrett er de individuelle relasjonene sentrale i idretten.

Akademi/FFO er et populært tilbud i hele fotball-Norge, og Rogaland er intet unntak. Det gjør at vi har felles tiltak på tvers av klubber ved enkelte anledninger.

Sandnes Ulf sin akademi er åpen tirsdag, torsdag og fredag. Vi følger skoleruta, som gjør at det ikke er Akademi i skoleferier. Heldigvis arrangerer Sandnes Ulf fotballskoler i feriene!

Ettersom Akademi/FFO går under kategorien barnepass hos skatteetaten gjør det at man kan få foreldrefradrag. Sjekk ut linken for mer informasjon: http://www.skatteetaten.no/no/Person/Selvangivelse/tema-og-fradrag/Familie-og-helse/barn/Foreldrefradrag-kostnader-til-pass-og-stell-av-barn/Fritidsordning-for-barn-i-idrettsforeninger-og-lignende-gir-foreldrefradrag-fra-2014-/

Pris: 2 dager i uken = 1200 kr per måned

Om det skulle være noe er det selvfølgelig bare å ta kontakt med Ulveakademi-leder Owe Salvesen per e-post owe@sandnesulf.no

På Ulveakademiet er vi opptatt av å skape en god mestringsarena for barna. Vi skal SE alle, uansett nivå og kjønn. Vi tilpasser øvelser og utfordringer slik at alle barn opplever mestring i løpet av en trening. I tillegg er vi en god sosial arena som knytter barn sammen på tvers av skolegrenser. Det er utarbeidet en god og gjennomtenkt treningsplan som følges av alle trenere. Denne hjelper oss i å kvalitetssikre arbeidet vi gjør her hos oss. Hvert barn skal oppleve mestring på hver eneste Akademi-økt. Det er vårt mantra. Dersom et barn opplever mestring vil dette skape mer motivasjon og økt glede til trening.

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift