Sandnes Ulf

Spillere

Spillere

Velkommen som spiller i Sandnes Ulf!

Sandnes Ulf er en av byens største fotballklubber, og vi forsøker å opprettholde et så stort og bredt tilbud som mulig.  For tiden har vi mer enn 70 lag i aldersbestemte klasser av begge kjønn (5-19 år) med tilbud for alle nivåer (nybegynnere til elite spillere).

Vi håper at du kan finne et lag som passer din aldersgruppe og ferdigheter innenfor disse gruppene. Det vil selvsagt være praktiske begrensninger på hvor mange som kan delta på hvert lag, men skulle det være behov for å etablere ytterligere lag så gjør vi det så framt vi klarer få finne ansvarlige trenere og vi har ledig bane/hallkapasitet.

 

Opptak våren for 5-åringer:

De yngste barna vi tar i mot er de som fyller 5 år i løpet av året.  De kan komme når vi har felles utetreninger på "Ulf-skolen" på mandager mellom 1700 og 1800.

Her er noen praktiske opplysninger for deg som er ny og ønsker å spille i Sandnes Ulf.

 

Fordeling på lag / kontaktpersoner:

For å komme inn på et av våre lag kan du ta kontakt med lagleder for aktuelt lag, eventuelt direkte med klubben:

 

Vi vil da samle inn de nødvendige opplysningene og eventuelt dirigere deg videre til riktig gruppe dersom dette ikke er avklart på forhånd.  Det er fint hvis du har fylt inn innmeldingsskjemaet så tidlig som mulig.  Leveres til din kontakt i klubben som tar det videre til ansvarlig for medlemsregisteret.

 

Treningssteder og -tider

Klubben disponerer flere av kommunens grus- og naturgressbaner og også kunstgressbaner ved Sandnes Idrettspark.  Trening foregår året rundt på disse anleggene (gressbanene unntatt om vinteren).  De yngste lagene trener også i skolenes gymsaler i vinterhalvåret.

Se her for aktuelle treningstider for hvert lag.
 

 

Utstyr

Klubben stiller med drakt og en del annet utstyr, etter gjeldende regler.  Noen personlige effekter må hver spiller ha, men det er generelt ikke store krav til materiell ut over fotballsko og leggbeskyttere.


 

Kontingent

Spillerne betaler årskontingent etter gjeldende satser. Det er stor familierabatt.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift