Treneren hjørne.

1 rune kamp NM. Sandnes Ulf 1 Klepp

Vi vant til slutt 1 - 0 over Klepp og avanserer til tredje runde ijunior NM. Spillemessig presterer vi langt under krav og forventninger, spesielt i første omgang. 2 omgang er langt bedre heldigvis.

I den første omgangen tok Klepp oss ganske enkelt på god gammeldags innsats, som innebærer tøffhet løping og snakking. De kjempet oss ut av stilen, var skumle på dødballer og kunne fort ha ledet til pause. Vi glemte helt vekk at den grunnleggende innstillingen alltid må ligge i bunn for å vinne fotballkaper.

I 2 omgang var planen at vi skulle starte med å vinne krigen og derfra dominere kampan. Det greier vi spesielt de første 20 min. Vi er svært gode i presspillet og brukbart i gjennvinningfasen. Vi har et brukbart balltempo , utnytter mellomrom og bakrom, kommer til mange innlegg og skaper bøttevis av store målsjanser. Da kommer også scoringen. Det burde vært langt flere,

Kamplanen i 1omgang var nesten identisk med 2omgangen. Forskjellen er at vi utfører de defensive og offensive arbeidoppgavene i forhold til kamplan langt bedre i 2 omgang, i tilleg til at innsatsen og onnstillingen var rett i 2 omgang.

Prestasjonen rent spillemessig i dag var ingenting å rope  hurra for, men vi vinner til slutt fortjent.

Nå er det viktig at vi evaluerer oss selv nøye for å bli bedre og bygge videre på det positive fra 2 omgangen idag, samt den gode prestasjonen mot Vard sist onsdag.

Vi er i en flott utvikling på mange områder, selv om vi varierer end el på prestasjonene i kamp. På trening fungerer veldig mye, så med tiden vil vi få det ut i kamp også. Det er mye uløst potensiale, og tenk hvor gøy det blir nå det vi jobber med slår ut i full blomst.

Nå tar vi fri en dag og nyter seieren og det videre avasementet til 2 runde i NM.  Ses på feltet 12.45 på søndag, for å utvikle oss enda mer

 

Leif Tsolis 20/4

Økonomi

 
Medlemskontingent 2019
Ubetalt beløp: 23400
Ubetalt antall: 18
Betalt beløp: 1113601
Betalt antall: 648
 

Viktig info

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift