Til topps i Troll Cup 2018

Sandnes Ulf og Ganddal sitt samarbeidslag (J19) gikk helt til topps i årets utgave av Troll Cup i konkurranse med 7 andre lag.

Sandnes Ulf jentene har i mange år hatt tradisjon for å delta på Troll Cup og har ved flere anledninger kommet seg til semifinale uten å komme seg helt til finalen. Det har ikke alltid vært like rettferdig at det har blitt stopp i semifinale (ymse kvalitet på dommere og avgjørelse på cornere), men sånn er fotball.

Sandnes Ulf har i 2018 sesongen gått i samarbeid med naboklubb Ganddal, for våre eldste jentelag (Dame og J19), der Sandnes Ulf står for Damelaget og hvor Ganddal administrerer J19-laget i seriespill. Som følge av samarbeidet, så ble det også stilt med et felleslag i årets utgave av Troll cup.

Årets utgave i J19 Troll Cup bestod av 8 lag fordelt på 2 grupper med 4 lag i hver, hvor de 2 beste lagene gikk til semifinaler i A-sluttspill og med lag på 3. og 4. plass til semifinaler i B-sluttspill. SU/Ganddal gikk da videre til semifinale som gruppevinner, sammen med Havdur som kom på andre plass. Oppsal (3.plass) og Viking (4.plass), som var de andre 2 lagene i vår gruppe, fikk ta til takke med B-sluttspill.

I semifinalen ventet Eiger som ble nummer 2 i sin gruppe bak Gimletroll og semifinalen ble til slutt vunnet på flere cornere (2-1) etter at sluttresultat ble 1-1 i en litt svak kamp av laget. Dette var uansett nok for å ta oss til finalen der Gimletroll ventet etter en enkel seier over Havdur i sin semifinale.

Jentene våre var svært sugen på å endelig få pokalen med tilbake til Sandnes og vinner også helt fortjent 1-0 over Gimletroll i finalen.

Spillere som var med på laget:

EtternavnFornavnKlubb
KolnesAmalie ReedGIL
AugustssonKarine ThueSU
AuneMalinSU
BjørntvedtIdaGIL
BotneHeidiSU
BrennaCaroline E.SU
FredriksenEmma Cassandra S.SU
GjerdeEmely LoviseSU
GjerdeThea BeatheSU
HakkeboSandra LarsenGIL
JohnsenLiv Karin ØglændSU
SandblåstHelene SandvenGIL
TungelandLineaGIL
VikHelenaGIL
ÅsnesHeleneSU

Økonomi

 
Medlemskontingent 2019
Ubetalt beløp: 81900
Ubetalt antall: 46
Betalt beløp: 1031001
Betalt antall: 577
 

Viktig info

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift