Bortekamp mot Mastra og Madla

Ukas kamper for 13-1 og 13-2 gikk borte denne uka

13-2 sin tur gikk til Rennesøy for å spille mot Mastra. I mai tapte vi 2-6 mot et lag vi ikke hadde tro på. Hallo Mastra, liksom. Mosterøy... Så feil kunne vi ta mot laget som nå ligger på 2. plass på tabellen.

I dag startet gaukene slett ikke bra, og dermed kom det første målet i mot etter 9 minutt. Etterhvert fant Ulf ut at de måtte kjempe, og det gjorde de. Det ble kjempet, løpt og skutt mot mål begge veier. Trenerne på begge lag måtte rope om å roe ned, så 18 gutter på banen syns det var mye som sto på spill😚 Lenge var jeg sikker på at dette skulle gå vår vei, med godt spill og flest sjanser. Dermed var det surt, og føltes urettferdig når Mastra satte inn mål nr 2 etter 49. minutt. Dermed endte det 2-0 til Mastra i dag.

13-1 spilte borte mot Madla på en solrik og vindfull bane. Fra et ballbesittende perspektiv fremstår det som nok en jevn kamp, der Madla er flinke å skape og utnytte målsjanser. I Sandnes Ulf var vi ikke helt klare fra start og og får kjørt oss litt mot et Madla som er på. De siste øktene har vi brukt til å trene på å gi ballfører flere alternativer rundt seg slik at han kan slå flere gode pasninger, og det får vi tidvis nokså bra til med et bra pasningsspill. Da kommer vi lett gjennom Madla sitt forsvar og klarer å skape gode scoringsmuligheter. Fra sidelinja er det ganske kjekt å se på at det vi har øvd på også viser igjen på kamp. Alle som var i kamptropp fikk mye spilletid og flere fikk prøvd seg i ulike posisjoner.

Denne gangen må vi takke Marianne som tok med boller til guttene, så gutta fikk i seg næring rett etter kampen var slutt. Takk og lov for at det var nok til de voksne også😜

Vi takker Mastra, Madla og dommerne for kampene og ønsker dem lykke til videre i høstsesongen.
Neste uke er det nye kamper og nye muligheter!

Økonomi

 
Medlemskontingent 2019
Ubetalt beløp: 12600
Ubetalt antall: 8
Betalt beløp: 1122301
Betalt antall: 654
 

Viktig info

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift