Borte mot Bryne

Ny bortekamp mot de røde fra Jæren

Denne uka gikk turen for 13-1 sørover da vi skulle møte Bryne til kamp mens 13-2 hadde kampfri.
Strålende sol, ingenting nedbør og omtrent vindstille gjorde at omgivelsene for en kjekk fotballkamp absolutt var til stede.

Fra oppmøte var alle 12 i troppen friske og klar, og vi fikk en halv 9er bane å varme opp på. Under oppvarmingen virket det som at ikke alle var helt på, men det bedret seg underveis frem mot kampstart. Når kampen begynte så vi tidlig at Bryne-guttene trolig får litt mer kraftfor enn gaukene fra Sandnes, og flere av motstanderne var minst like store som fedre i Sandnes. Vi klarte å spille ball og holdt ballen i laget langs bakken, noe som viste at Bryne slet med å henge med. Keeperen til de røde hadde en bra dag og hadde flere gode redninger før keeperen vår, Vetle, var borti ballen. Nok en gang var Bryne litt mer effektive foran mål enn oss, mens banespillet var utvilsomt Sandnes Ulf som eide. Bryne viste at de kan være gode til å ligge lavt som vi ikke var helt forberedt på å takle.


Nok en gang hederlig innsats i en kjekk kamp der vi dominerer banespillet. Nå har vi kun 2 kamper igjen av 2019-sesongen, og møter Ganddal etter høstferien.

Styret varsler full tillit til trener, så dette blir bra.

Vi takker Bryne, dommer og tilskuere for kampen og ønsker alle en fin sesong videre.

Bilde: Marianne Aareskjold

Økonomi

 
Medlemskontingent 2019
Ubetalt beløp: 12600
Ubetalt antall: 8
Betalt beløp: 1122301
Betalt antall: 654
 

Viktig info

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift