Hektisk uke for 2006-gutta

Uke 42 ga gruppa virkelig mange kamper!

I uke 42 var 2006-gruppa involvert i hele 4 kamper på 3 dager. På tirsdag spilte 13-1 hjemme mot Ganddal, på onsdag spilte 14-2 og 13-2 mot henholdsvis Staal Jørpeland og Lura, før 13-2 møtte Jarl på torsdag.


Fra 13-1 sin kamp mot Ganddal:
En jevn og kjekk kamp der vi igjen roterer litt på spillere slik at flere får mulighet til å spille på den øverste divisjonen. Det gjør at noen spiller i litt uvante posisjoner, men samtidig får en gylden anledning til å spille fotball i en bittelitt annen kontekst enn tidligere. Kampen startet fint for oss, og vi fikk flere ganger til å spille slik som vi har trent på. Det var virkelig kjekt å se. Alle spillerne sto på og kjempet tappert men et Ganddal som spilte fint sammen. Alle i troppen spilte minst en omgang, og nok en gang fikk hele kamptroppen kost seg med en fotballkamp.

Fra 13-2 sin kamp mot Lura skrev Grethe:
Bortekamp heilt på Lura. Ulf spiller bra, og vi venter på mål. Det blir med håpet, for etter 17 minutter scorer Lura. Så kommer det enda to kjappe. 2-0 etter 22 min, og 3-0 etter 25 minutter. Det blir pauseresultatet.

Guttene har jobbet sinnsykt bra, og får beskjed om at det er lov å om å be om å byttet ut. For makan til jobbing og røde kjaker er det lenge siden vi har sett. Bare synd resultatet ikke viser det.
2. omgang kjører Ulf løpet, og etter 52 min får Deni ballen endelig inn i mål🥳 5 minutter etter kommer neste mål: Vetle scorer 3-2⚽️ Oh la la.
Foreldrene på sidelinjen engasjerer seg kanskje vel mye de siste 15 minuttene. Henning river seg i håret. Det samme gjør guttene som står på sidelinjen. Guttene ute på banen innser at det er håp, og tempoet øker enda mer. Dessverre blir det ikke mer mål, men skudd i tverrå, stang ut og hårfint utenfor er en gjennomgang i hele kampen i 70 minutter. Eirik påstår etter kampen at han ankom kampen med mørkt langt afrohår. Jeg tviler på at han snakket sant der, for hva er rekorden for hurtigvoksende hår? Det beskriver likevel godt kampen. Dette hadde Ulf fortjent å vinne, men Arne Scheie har vel lært oss for lenge siden at ballen er rund. Han har nok vært på en lignende kamp. Gutter: FY SØREN DERE JOBBET BRA I DAG! Det luktet jeg godt i bilen på vei hjem😉

Fra Jarl-kampen kunne Jarle Gullaksen fortelle:

4-1 seier borte mot Jarl1.

For en gjeng! Her er det snakk om å blø for drakten og gi alt i hver duell. Vi har marginene på vår side i dag i vestlands været.
Vi åpner med to tidligere scoringer av Pelle og Krishna. Før vi får en corner mot som vi er uheldig og roter selv i mål. 2. Omg er stillingskrig før Deni putter og Jarl1 scorer selvmål.
Tre skrikhalser på siden i undertegnede, Eirik og Henning som fyrer ungene i hver duell.
Klatrer fra 8. til 5. Plass da vi slår Jarl som ligger over oss på tabell.

JobbajobbaJobba


Økonomi

 
Medlemskontingent 2019
Ubetalt beløp: 12600
Ubetalt antall: 8
Betalt beløp: 1122301
Betalt antall: 654
 

Viktig info

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift